مواد لازم: آرد گندم 250 گرم، روغن 250 گرم، شکر نیم کیلو، آب 5 لیوان، گلاب یک چهارم لیوان و زعفران به مقدار لازم.
طرز تهیه:
ابتدا شکر را با آب مخلوط کنید و بجوشانید تا شکر کاملا حل شود. سپس
زعفران را با کمی آب جوش مخلوط کنید و به این شربت اضافه نمایید. (زعفران و
شربت باید کاملاً مخلوط شود.) گلاب را نیز به شربت اضافه کنید. حالا آرد
را با روغن سرخ کنید و وقتی آرد طلایی شد، به آرامی شربت را به آن اضافه
نمایید تا آرد کاملا صاف شود و گلوله نباشد. در این مرحله باید بگذارید این
مواد با حرارت کم به آرامی بجوشد و به روغن بیفتد. اگر در نهایت متوجه
شدید که کاچی غلیظ است، میتوانید مقدار کمی آب جوش به آن اضافه کنید تا به
غلظت دلخواه و مناسب برسد.