مواد لازم برای تهیه کیک:
تخممرغ: 8 عدد
شکر و آرد: 200 گرم
آبجوش: 60 میلی لیتر
پودر دارچین: 2 قاشقچایخوری
پودر بادام: 50 گرم
پودرکاکائو: یک قاشق غذاخوری
مواد لازم برای داخل کیک:
شلهزرد آماده شده با یک پیمانه برنج
ژلاتین: 8 ورق
روش تهیه کیک:
ابتدا
زرده و سفیده تخم مرغها را از هم جدا کرده، نیمی از شکر را با آبجوش،
دارچین و زردهها با هم میزنیم تا پف کنند. کره نرم شده را نیز اضافه کرده
تمامی مواد را مخلوط کرده و کنار میگذاریم. سفیدهها را به هم میزنیم تا
پف کنند سپس نیمه دیگر شکر را به آن اضافه کرده و به هم میزنیم تا
سفیدهها فومیشکل شوند. مایه زرده را روی سفیده ریخته و پودر بادام، آرد و
پودر کاکائو را به مواد اضافه کرده و همه را با لیسک به شکل دورانی به هم
میزنیم تا یکدست شوند. کیک را داخل قالب مورد نظر ریخته و بهمدت یک ساعت
روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کردهایم
میپزیم. ژلاتین را داخل آب سرد قرار داده، وقتی نرم شد آن را از آب خارج
کرده، داخل ظرفی فلزی روی بخار آب قرار میدهیم تا ذوب شود. ژلاتین را به
شله زرد داغ اضافه کرده و کنار میگذاریم، پس از پخت سطح رویه کیک را به
شکل درب برش داده و از روی آن بلند میکنیم، داخل کیک را خالی کرده، مایه
شله زرد آماده را داخل کیک میریزیم و درب کیک را روی آن قرار میدهیم.
تمام این مراحل را وقتی که کیک در قالب است انجام میدهیم. پس از اینکه
آماده شد آن را بهمدت 8 ساعت داخل یخچال قرار میدهیم تا خوب خودش را
بگیرد. سپس داخل ظرف مورد نظر برگردانده و سرو میکنیم.