مواد لازم :
گوشت چرخ کرده: 500 گرم
پیاز خرد شده: یک عدد
گوجهفرنگی ریز خرد شده: یک فنجان
برنج دانه بلند: یکسوم فنجان
فلفل سیاه: یکچهارم قاشق مرباخوری
برگ کلم: 8 عدد
پنیر سفید نازک ورقه شده: یکدوم فنجان
سس گوجهفرنگی: 450 گرم
شکر: یک قاشق مرباخوری
آب: یکدوم فنجان
روش تهیه :
گوشت
و پیاز را سرخ کنید. سپس روغن اضافه را بگیرید و گوجهفرنگی، یکدوم
فنجان آب، برنج، یکدوم قاشق مرباخوری ارگانو و فلفل را اضافه کنید.
مخلوط را به جوش آورید و 20 دقیقه با در بسته روی حرارت کم بپزید تا برنج
نرم شود. یکچهارم فنجان از پنیر را به مخلوط گوشت اضافه کنید و وسط هر
برگ کلم یکسوم فنجان از مخلوط گوشت بریزید. از یک طرف شروع کنید چهار وجه
کلم را محکم نزدیک هم آورده و بپیچید. کلمهای پیچیده را در ظرف بچینید
بقیه سس را هم بریزید. روی ظرف را بپوشانید و با حرارت 350 درجه سانتیگراد
35 تا 40 دقیقه در فر بگذارید تا نرم و پخته شوند.