ایران استارز

بهترین و جذاب ترین مطالب روز

ایران استارز

بهترین و جذاب ترین مطالب روز

دستور آشپزی : ذرت پلو با میگو

iran-stars.com

مواد لازم:  

    میگو پلویی پاک شده: 500 گرم

    فلفل دلمه‌ای: یک عدد 

    پودر پیاز: 2 قاشق غذاخوری 

    پودرکاری: 2 قاشق چای‌خوری 

    برنج: 2 پیمانه معادل 400گرم 

    ذرت پخته شده: 2 لیوان

     زردچوبه: نصف قاشق چای‌خوری 

    زعفران آب‌کرده: به میزان لازم 

    کره: 50 گرم 

    روغن مایع: 3 قاشق غذاخوری

     آب: 5/3 پیمانه

    نمک: به میزان لازم


روش تهیه در ادامه مطلب:


روش تهیه :

ابتدا فلفل دلمه‌ای را به شکل خلال‌های ریز خرد کرده و آن را به همراه کره و روغن مایع در قابلمه‌ای گود می‌ریزیم و کمی تفت می‌دهیم. میگوها را به آن اضافه کرده و سرخ می‌کنیم به همراه میگو، پودر پیاز، پودر کاری و زردچوبه را نیز اضافه می‌کنیم. وقتی میگوها سرخ شدند ذرت را داخل مواد ریخته همه را با هم مخلوط می‌کنیم و برنج را که از چند ساعت قبل خیس کرده‌ایم به همراه 5/3 پیمانه آب و یک قاشق چای‌خوری نمک به مواد اضافه می‌کنیم. همه را با هم مخلوط می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا برنج بجوشد و آب آن تمام شود. برنج را آبکش نمی‌کنیم و به شکل کته‌ای دم می‌کنیم.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد