مواد لازم:
میگو پلویی پاک شده: 500 گرم
فلفل دلمهای: یک عدد
پودر پیاز: 2 قاشق غذاخوری
پودرکاری: 2 قاشق چایخوری
برنج: 2 پیمانه معادل 400گرم
ذرت پخته شده: 2 لیوان
زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
زعفران آبکرده: به میزان لازم
کره: 50 گرم
روغن مایع: 3 قاشق غذاخوری
آب: 5/3 پیمانه
نمک: به میزان لازم
روش تهیه در ادامه مطلب:
روش تهیه :
ابتدا
فلفل دلمهای را به شکل خلالهای ریز خرد کرده و آن را به همراه کره و
روغن مایع در قابلمهای گود میریزیم و کمی تفت میدهیم. میگوها را به آن
اضافه کرده و سرخ میکنیم به همراه میگو، پودر پیاز، پودر کاری و زردچوبه
را نیز اضافه میکنیم. وقتی میگوها سرخ شدند ذرت را داخل مواد ریخته همه
را با هم مخلوط میکنیم و برنج را که از چند ساعت قبل خیس کردهایم به
همراه 5/3 پیمانه آب و یک قاشق چایخوری نمک به مواد اضافه میکنیم. همه
را با هم مخلوط میکنیم و اجازه میدهیم تا برنج بجوشد و آب آن تمام شود.
برنج را آبکش نمیکنیم و به شکل کتهای دم میکنیم.