مواد لازم :
• سیبزمینی پختهشده: 600 گرم
• لوبیا سبز: 140 گرم
• روغن زیتون: 2 و یک دوم قاشق غذاخوری
• آب لیمو: 2 قاشق غذاخوری
• پیازچه خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
• ماهی (بهصورت دلخواه): 4 تکه(هر تکه 120 گرم)
• آرد سوخاری: 2 قاشق غذاخوری
• ادویه: به مقدار لازم
• کلم بروکلی: برای تزئین
• آب نصف لیمو
روش تهیه در ادامه مطلب:
________________________________________
روش تهیه :
1. سیبزمینیها را در آب سرد قرار دهید و اجازه دهید بجوشد. حدود 10
دقیقه آنها را بپزید تا نرم شوند. لوبیا را در دقیقه آخر اضافه کنید، کنار
بگذارید و خوب با هم مخلوط کنید و کمی ادویه و یک قاشق غذاخوری روغن
اضافه کنید و مخلوط را گرم کنید.
2. برای تهیه سس میتوانید یک قاشق غذاخوری روغن، آب لیمو و پیازچه را با ادویه مخلوط کنید.
3. ماهی را در آرد سوخاری آغشته کنید و کمی ادویه روی آن بریزید. مابقی
روغن را در یک ظرف گرم کنید. هر طرف ماهیها را 2 تا3 دقیقه بپزید و بعد
چاشنی بزنید و با کلم بروکلی نوش جان کنید.