مواد لازم برای 4 نفر:
• روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
• گوشت مغز ران گوسفند: 450 گرم
• پیاز ریز خرد شده: 4 عدد
• پیاز رنده شده: یک عدد
• سیر ریز خرد شده: 4 حبه
• رز ماری خرد شده+ کمی برای تزئین: یک قاشق غذاخوری
• گوجه فرنگی خرد شده: 500 گرم
• پاستای پخته شده: 400 گرم
روش تهیه در ادامه مطلب:
________________________________________
روش تهیه :
گوشت
را به همراه پیاز رنده شده خوب ورز دهید و کمی به آن نمک و ادویه
دلخواهتان را بزنید. سپس آن را بهصورت کوفته قلقلیهایی با سایز متوسط
درآورید و برای نیم ساعت در یخچال بگذارید. در یک ماهیتابه بزرگ روغن را
داغ کنید و قلقلیها را داخل روغن بریزید تا کمی سرخ شوند. سعی کنید مدام
آنها را به هم بزنید تا رنگشان یکنواخت و هماهنگ قهوهای شود سپس از
ماهیتابه بیرون بیاورید. سپس پیازها را به همراه مقدار کمی نمک در
ماهیتابه ریخته و آنها را برای 10 تا 15دقیقه کمی تفت دهید تا نرم شوند.
سیر را اضافه کرده و بعد از کمی تفت دادن رزماری را بیفزایید و برای 2
دقیقه اجازه دهید تا رزماریها نرم شوند. گوجهها را به غذا بیفزایید،
قلقلیها را دوباره به ماهیتابه برگردانید. غذا را بهمدت 10 دقیقه بپزید
تا زمانی که سس غذا غلیظ شود و کوفته قلقلیها کاملا مغز پخت شوند.
میتوانید در این مرحله به دلخواه نمک و فلفل یا فلفل قرمز به غذا افزوده و
آن را به همراه پاستای آبکش کرده سرو کنید.