ایران استارز

بهترین و جذاب ترین مطالب روز

ایران استارز

بهترین و جذاب ترین مطالب روز

دستور آشپزی: سوپ زمستانی هندی

iran-stars.com


مواد لازم برای4 تا 6 نفر:


•    پرک جو: 100 گرم
•    روغن گیاهی:  2 قاشق غذاخوری
•    دانه زیره سبز: یک قاشق غذاخوری
•    دانه خردل قهوه‌ای: یک دوم قاشق غذاخوری
•    فلفل سبز: 2 عدد، دانه گرفته و ساطوری شده
•    برگ بو: یک عدد
•    میخک: 2 عدد
•    چوب دارچین: یک عدد
•    زردچوبه: یک دوم قاشق غذاخوری
•    پیاز: یک عدد، ساطوری شده
•    سیر:  2 بوته، ساطوری شده
•    هویج: یک عدد، حلقه حلقه شده
•    کدو حلوایی: 200 گرم، خرد شده
•    سیب‌زمینی: 200 گرم، خرد شده
•    پاپریکا: یک قاشق غذاخوری
•    گشنیز خشک: یک قاشق غذاخوری
•    عدس قرمز: 225 گرم
•    گوجه‌فرنگی: 2 عدد، ساطوری شده
•    گشنیز تازه: یک بوته کوچک، ساطوری شده
•    پودر زنجبیل: یک قاشق غذاخوری
•    آبلیمو: یک قاشق غذاخوری

________________________________________

روش تهیه :

1. پرک جو را طبق دستورالعمل روی بسته‌بندی، بپزید. بعد وقتی ترد شد، آن را آبکش کرده و کنار بگذارید. همزمان، روغن را در دیگچه عمیقی حرارت دهید و دانه‌های خردل و زیره سبز، فلفل‌ها، برگ بو، میخک، دارچین و زردچوبه را در آن سرخ کنید تا بوی ادویه بلند شده و صدای سرخ شدن دانه‌ها را بشنوید! حالا پیاز و سیر را به دیگچه اضافه کرده و برای 5 تا 8 دقیقه بپزید تا کاملا نرم شوند. حالا هویج، سیب زمینی و کدو حلوایی را اضافه کرده و هم بزنید تا مطمئن شوید تمام سبزی‌ها به روغن و ادویه‌ها آغشته شده‌اند. حالا پاپریکا و گشنیز خشک را روی مواد بپاشید و دوباره هم بزنید.

2. حالا عدس قرمز، پرک جو و گوجه فرنگی را همراه با 1.7 لیتر آب به دیگچه اضافه کنید. حرارت را زیاد کرده تا محتویات ظرف به جوش ‌‌آید و بعد زیر اجاق را کم کنید تا سبزی‌ها کم‌کم ترد و پخته شوند. وقتی عدس‌ها کاملا پخت، آبلیمو، زنجبیل و گشنیز ساطوری شده را به ظرف اضافه کنید.

نکته: این غذا سرشار از فیبر است و 4 واحد از 5 واحد فیبر مورد نیاز روزانه بدن را تامین می‌کند.



iran-stars.com

نظرات 1 + ارسال نظر
سید فخرالدین خرمی دوشنبه 19 دی‌ماه سال 1390 ساعت 07:38 ب.ظ http://baroon-20.blogfa.com

عزیز مجبور شدم آدرس وبلاگمو عوض کنم لطف کنید توی قسمت پیوندهاتون آدرس منو تغییر بدهید ممنونم

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد