سفره افطاری در هر یک از کشورهای اسلامی بسته به مواد غذایی موجود در آن کشور متفاوت است. البته با توجه به اینکه ماه مبارک رمضان طبق تقویم قمری است و در حال چرخش، مواد غذایی نیز بر حسب فصل متغیر است. این خوراک اردنی را هم برای افطار و هم سحری آماده کنید تا هم از مزه آن و هم از انرژی بالای آن در طول روزهای طولانی تابستان بهرهمند شوید.
مواد لازم برای 4 نفر:
• رطب: 20 عدد
• خامه فرمگرفته: نصف پیمانه
• رنده پوست لیمو: یک قاشق چایخوری
• مغز خشکبار: یکچهارم پیمانه، نیمکوب
• عسل: یک یا2 قاشق غذاخوری
روش تهیه:
1- رطبها را شسته و در صورت تمایل پوست بگیرید، سپس به کمک دسته قاشق چایخوری هسته آنها را خارج کنید، طوری که باز نشوند.
2- داخل رطبها را با خشکبار نیمکوب پر کرده و در یک بشقاب کوچک روی هم بچینید.
3-
به کمک قیف خامه را روی رطب پخش کنید، سپس مخلوط عسل و رنده پوست لیمو را
به کمک قاشق و به صورت نامنظم روی آن بریزید. قبل از سرو در یخچال نگه
دارید.
نکتهها:
1- مخلوط مغز فندق، گردو، بادام و... برای این دسر بسیار مناسب است.
2- از پودر نارگیل، پودر قهوه، پودر کاکائو و کنجد نیز میتوانید برای تزیین استفاده کنید.
3-
برای تهیه خامه فرمگرفته، خامه پاکتی را 30 دقیقه در فریزر بگذارید، سپس
به وسیله همزن و با سرعت کم و در یک جهت آن را هم بزنید، این کار را تا
زمانی ادامه دهید که اگر روی آن دست کشیدید، رد دستتان روی آن بماند.